torsdag 16. september 2010

Roteloftets skatter ♥

 Da er lysene tent og te koppen fylt med nydelig Indian chai. 
For en dag dette har vert! 
Etter mye inspirasjon fra mange fine blogger, fikk jeg et innfall om at jeg måtte opp på gamle loftet å se om det var noen skatter å hente..
Så jeg kravlet opp den gamle ustabile trappen, å tittet opp luken.. Masse rot! Men det betyr jo egentlig bare masse spennende ting å gå igjennom :) Å jeg fant jammen meg mange flotte ting også! 
I og med vi bor i farfar huset, så er det mange ting etter farmor og farfar som er lagt igjen der oppe. Det liker vi! 
Ekstra nostalgisk ♥
Jeg fant en gammel kasse, noe som jeg har sett på så lenge, men syns det er litt drøyt å betale over 300kr for en gammel kasse, men nå har jeg en, gratis! 
Fant også en gammel lekekasse som jeg tror mine to storebrødre hadde når de var små, og den var fyllt med leker! midt i blinken for mine søte små tantebarn. Og nå er lekene vasket,så nå er det bare å komme på besøk til tante, hun har lekekassen klar! :):)
Å etter litt assistanse fra min kjære pappa, klarte jeg å få ned en gammel puff (heter det det?), som jeg har tenkt å fikse litt på etterhvert. den manglet alle føttene, men de lå heldigvis oppi, så de skal nok komme på.  

Legger ved noen søte bilder av fangsten, så gleder jeg meg allerede til neste loft besøk.


 


post signature

2 kommentarer:

 1. nei du tulle...så mye fint du fant!!! Spesielt kjekt at d har vert besteforeldrene dine sine ting. elskte de gamle dukkene på krakken :)
  Men du, nå må du ikje la bloggingå ta øve for lesing, hehe, fort gjort ;)
  june

  SvarSlett
 2. Jeg husker den lekekassen! Og de forklene... Så koselig :)
  Hilde

  SvarSlett