tirsdag 14. september 2010

Innhøsting av årets eplefangst!
I fjor fikk jeg noe av min kjære som jeg har ønsket meg så lenge, et epletre! I og med dette var et helt nytt og et veldig lite epletre, forventet vi ikke at det skulle komme epler på treet det første året. Men våren og sommeren kom, og det blomstret helt villt på den lille stilken av et tre! Vi ventet spent på om det skulle bli noen epler på oss, allerede det første året. Å jammen ble det epler! :)
Som i fjor, ble det mange epler i år også på det lille kviste treet. Jeg har fulgt med treet hver dag, å speidet etter nøstere. men det ser ut som at det har fått stått i fred. 
Og idag ble dagen der jeg bestemte meg for at eplene skulle høstes. Lot noen få som var veldig små og umodne henge igjen, slik at de kan få en sjangs de også!
Epler fra egen hage er jo så godt! Og jeg skal love at ingen skal gå til spille..

etter innhøsting. kun noen få igjen.


dette skal nytes!

3 kommentarer:

 1. hahaha, eg måtte leeee når eg såg d bilde... den stilken, åsså såå mange epler, så søtt :)
  Di såg goe ud!
  :)

  SvarSlett
 2. Hei hei.

  Jeg kan helt sikkert hjelpe deg med bloggen.
  Fint om du sender meg en mail på bamsemums83@yahoo.no med innloggingsinfoen til bloggen, så går ting veldig mye fortere ;)
  legg gjerne med hva du ønsker ha gjort, og eventuelle spørsmål.

  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 3. Hallo, så koselig at du la igjen en kommentar i bloggen min. Fuleburet som du lurte på er en sizzix dies fra Tim Holts, du finner den bl.a. hos Bikuben:o) http://www.bikuben.com/produkter/sizzix/tim-holtz-alterations-dies/tim-holtz-alterations_-bigz-die-caged-bird/

  SvarSlett