torsdag 22. desember 2011

Førjuls gaveposer..

Mellom alt som ellers skjer i disse travle juletider, fikk jeg på tirsdags kveld tid til å lage noen små førjuls gaver til mine herlige kollegaer. Det ble såper i blå og grønn (de blå med "fresh" duft, og de grønne med "eple" duft), og alle hadde et lite dyr inni såpen. Veldig søte til barn. Men siden vi jobber i barnehage, er de søte til oss voksne også!:)
Det ble også en porsjon med røde bringebær drops til de, som de kan knaske på i julen..

Her er noen av de grønne såpene, disse med en hest, en frosk og en krokkodille inni. Jeg puttet først den gjennomsiktige såpemassen i formene, puttet dyret oppi, og lot det stå å kjøle seg litt, før jeg kokte opp den hvite såpemassen og helte den over.

 Her er noen av de blå. Disse med Pingvin, isbjørn og en delefin inni. Syns det passer ekstra godt med litt av den hvite massen i bunnen på disse.

 Resultatet med alle såpene.

 De ble pakket inn i små poser, og jeg lagde en liten slags tag på toppen som holt posen igjen.

 Her er de julerøde bringebær dropsene jeg også lagde. De porsjonerte jeg også i små poser, og hadde oppi en kjærlighet til alle. Jeg pyntet posene med røde sløyfer, og hang på en pepperkake som jeg har punchet ut, og pyntet med "snow writer" fra DecoArt.
 

Ønsker dere alle en fortsatt herlig førjulstid, og en riktig 

  GOD JUL 


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar