torsdag 22. desember 2011

Førjuls gaveposer..

Mellom alt som ellers skjer i disse travle juletider, fikk jeg på tirsdags kveld tid til å lage noen små førjuls gaver til mine herlige kollegaer. Det ble såper i blå og grønn (de blå med "fresh" duft, og de grønne med "eple" duft), og alle hadde et lite dyr inni såpen. Veldig søte til barn. Men siden vi jobber i barnehage, er de søte til oss voksne også!:)
Det ble også en porsjon med røde bringebær drops til de, som de kan knaske på i julen..

Her er noen av de grønne såpene, disse med en hest, en frosk og en krokkodille inni. Jeg puttet først den gjennomsiktige såpemassen i formene, puttet dyret oppi, og lot det stå å kjøle seg litt, før jeg kokte opp den hvite såpemassen og helte den over.

 Her er noen av de blå. Disse med Pingvin, isbjørn og en delefin inni. Syns det passer ekstra godt med litt av den hvite massen i bunnen på disse.

 Resultatet med alle såpene.

 De ble pakket inn i små poser, og jeg lagde en liten slags tag på toppen som holt posen igjen.

 Her er de julerøde bringebær dropsene jeg også lagde. De porsjonerte jeg også i små poser, og hadde oppi en kjærlighet til alle. Jeg pyntet posene med røde sløyfer, og hang på en pepperkake som jeg har punchet ut, og pyntet med "snow writer" fra DecoArt.
 

Ønsker dere alle en fortsatt herlig førjulstid, og en riktig 

  GOD JUL 


post signature

søndag 18. desember 2011

Julefugle hus :)

Her er et vinterfugle hus jeg har laget i papir. Malen har jeg tatt fra Nichole Heady, og du kan også finne den her.
Jeg har virkelig kost meg med å dekorere denne huset, og jobbet litt intervall vis med det.


 Det lille juletreet er også laget for hånd, av små papirstrimler.




post signature

Julekort i blåtoner..

Her er enda en variant av et brettekort. denne varianten er også en som jeg bruker endel, men med litt nye detaljer denne gang.



post signature

Julekort i tradisjonelle farger :)

Her er et brettekort som jeg liker å lage. Dette er i tradisjonelle julefarger, og det var gøy å slippe fantasien løs, og bare kose seg med pyntingen. Jeg har valgt å ha plass til tekst inni kortet (bak brettekanten). :)




post signature

Brettekort Jul

Enkelt brettekort med et herlig snømann motiv :)


post signature

Magnolia Jul

Jeg må alltid ha de sjønne magnolia motivene på noen av kortene:)



post signature

Magnolia Jul


post signature

Vintage Julekort

 Selv om jeg liker de tradisjonelle julefargene best i jula, syns jeg også det er veldig fint med litt i denne stilen også.



post signature

Farsdag ♥

Det er en stund siden sist det kom et nytt innlegg på bloggen min, men jeg har rett og slett bare ikke tatt meg tid til å legge ut nye bilder av kort og diverse jeg har laget den siste tiden. Nå derimot, kommer det en rekke med forskjellige kort som jeg har laget siden sist! :) Her er farsdagskortet jeg laget til pappa i november..











post signature