søndag 31. oktober 2010

Kids! -Jeg er klar!! :)

Jeg hadde et halloween party for etpar år siden, og etter det har jeg hatt noen halloween ting liggende oppe på loftet. Som ifjor, dro jeg eksen ned for å pynte opp gangen til alle de "søte" ungene som kommer på døra å spør om knask eller knep.
Jeg elsker sånne dager som dette, der man kan gjøre litt ekstra for å gjøre andre glad. Var så kjekt å se de store øynene på alle ungene i fjor da de kom på døra og de så all pynten jeg hadde stellt i stand. Så jeg gjorde det samme i år også, med glede! :)
Så nå er det bare å vente på at ringeklokka skal kime i ett sett utover kvelden. Håper jeg har nok godis til alle! 















 


HAPPY HALLOWEEN! :)



post signature

fredag 29. oktober 2010

Utfordring hos Anonyme Scrappere! :)

I utfordring #9 hos Anonyme Scrappere skulle vi lage noe som er relatert til jul, uten å bruke noe som helst rød farge.
Jeg valgte å jobbe med hvitt og blått, og her ble mitt bidrag:








God helg til alle dere som skal ha det! :)
Klem

post signature

Stearinlys holder

Fikk inspirasjon av en kreativ scrapper her inne her om dagen. Husker ikke helt hvem av dere det var, men finner jeg det ut skal jeg notere det;)
Hun hadde laget en nydelig lysholder av en dorull og papir. Og nå har jeg også gjort det!:)
Gøy å lage nye ting ut av gamle ting :)

 



post signature

tirsdag 26. oktober 2010

Halloween

Var egentlig ikke planlagt at jeg skulle lage noe til halloween i år, men med fri fra jobb, og litt snoking rundt forbi på nettet idag, fikk jeg lyst å prøve meg på utfordringen hos Sketchy Colors, pluss bonusutfordringen til Kort O Mania :)
Det ble litt resteark her og der, manglet orange kartong, men fant noen mønster ark med orange farger i. I utfordringen skulle det være svart, grønt og orange, og det ble det!:)
Og slik ble resultatet:





 Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!:) For meg er det snart leggetid, og tidlig opp på jobb imorgen:)

post signature

Såpe

I går kveld lagde jeg såpe for aller første gang. Inspirasjonen fikk jeg på julebloggen til Anne. Enkel trinn for trinn oppskrift på såpestøping, finner du her.
Hadde bestillt former,såpemasse, duft, farge og såpestempler fra panduro hobby. Et lite tips til andre som vil lage såpe, er at det er billigere med såpemasse fra Hobbyhimmelen. Men det oppdaget jeg ikke før etterpå.. :)
Såpe var eklere å lage enn jeg hadde trodd. Tok litt tid før såpemassen smeltet, men etter det var det jo bare en lek!





 Etter såpemassen var smeltet i en bolle (som lå oppi en gryte med småkokende vann), tok jeg oppi farge. Deretter brukte jeg en ause til å ta oppi litt forskjellige former. Og siden jeg ville ha litt forskjellige dufter på såpene, tok jeg dette oppi rett etter jeg hadde tatt såpemasse i formene.



 I noen av formene puttet jeg oppi en liten figur. kjekt for de små :)


Og idag tok jeg de ut av formene, og her ble resultatet:









 Jeg pakket såpene inn i plastfolie, slik at de holder seg fine. Og pakket dem oppi fine poser så de er klare til å gis som gaver. :)



post signature

lørdag 23. oktober 2010

Mitt første telys kort! :)

Igår fikk jeg lyst å prøve meg på et telys kort. Har aldri laget slike før, og har hatt lyst å prøve i sikkert 1 år nå, men har liksom aldri bare blitt.. Men det var jo så gøy å lage, å ikke så avansert så jeg hadde trodd på forhånd heller!:) og siden jeg også trengte et bursdagskort, ble det dette. :)




 Ble ganske fornøyd med mitt første telys kort. Litt småfeil her og der, som jeg irriterte meg veldig på der og da, f.eks. glemte å lime sløyfra som skal holde sammen kortet under mønsterarket etc.. MEN, pytt pytt, nå har jeg lært til neste gang! ;)

 Jeg bruke StampARTic's tutorial, den finner du HER.



post signature

Farsdags kort ♥

Det er snart farsdag, å etter å ha sett ukens utfordring hos Sukkersött, tenkte jeg å slå to fluer i en smekk! :) I utfordringen skulle vi lage et herrekort og bruke metallpynt.
Her er årets farsdags kort:





post signature

fredag 22. oktober 2010

Julekort ♥

Var innom Kort & Godt her om dagen med en veninne, for å shoppe litt scrappesaker. Fytti så bra det har blitt på butikken der, holdt jo på å gå helt amokk!! Men,med litt lavbudsjett for tiden måtte jeg begrense meg, å holde meg til budsjettet. Men det ble litt alikevell;)
Jeg fikk gjort etpar kupp på noen gode tilbud de hadde på butikken (BRA!), og så ble det litt ark og blomster. Glede!
Her er 3 av julekortene jeg har laget siden sist :)









 Arkene her er fra Bazzil og mønsterarkene er fra Maja Design. blonder og pom pom fra Familieskatter, blomstene, perlene og snøkrystallen i metall er fra Kort & Godt. På Spellbinders snøkrystallen har jeg tatt på et lag med Stickles "Frosted Lace". Og på teksten har jeg tatt på litt Snow Writer for å få snø effekten.



Her har jeg brukt mye av det samme som nevnt ovenfor, eneste er at her er mønsterarket fra 3ndypapir, og bloms og blader er fra Prima.




 
 Her går det også i mye av det samme som nevnt under det første kortet. Også her er mønsterarket fra Maja Design.


Ha en flott og koselig helg alle sammen! :)


post signature

tirsdag 19. oktober 2010

Pay It Forward! :)

Jeg var så heldig å klarte å kaste meg på Magnholia's Pay it forward, og fikk denne fine pakken med scrappe snæks i posten i dag! :D
Og nå er min oppgave å sende en pakke som jeg lager til videre til 3 av dere! :)
Reglene er enkle: De 3 første som kommenterer under dette innlegget, vil få en pakke i posten av meg, og så må dere 3 sende en pakke videre til 3 nye osv.. :) Kjempemorro!



 Dere 3 som er først ute med å kommentere innlegget og vil være med på dette, kan sende en mail til meg med addressen deres, så skal jeg sende dere en forundringspakke i posten;) elisa_b85@hotmail.com




post signature

mandag 18. oktober 2010

Sjekk ut Maria Therese's adventkalender candy!

 I Maria Therese sin blogg "Me myself & scrapping", kan du  bli med i trekkningen av en adventskalender med 24 små pakker med scrappesaker! Det liker vi! :)
Hiv deg på du også, å sjekk det ut på bloggen hennes.

 
 Alle kan delta, og candyen avsuttes ved midnatt 18 November :)




post signature

søndag 17. oktober 2010

Et lite knippe julekort..

Håper dere har hatt en fin helg! :) Selv har jeg tatt ekstravakter og hatt jobbehelg. 
Det har vert en veldig fin helg, med gode kollegaer og herlige pasienter.
Elsker jobben min! 
Men før helgen, begynte jeg på noen julekort. Har blitt helt hekta på å lage julekort for tiden! Noen blir bra, andre klarer jeg ikke å bli helt fornøyd med. De mangler liksom bare noe.. Så, mens jeg venter på lønn, og annledning til å kjøpe litt julestæsj til å ha på kortene, får jeg bare ha kortene sånn som de er, å heller pimpe de opp litt etterhvert!
Her er tre av kortene jeg laget før helgen:

 
 


 Dette kortet laget jeg i annleding "Sukkersött" sin siste utfordring, der vi skulle lage et kort ut i fra deres skisse.


Her er et enkel julekort, med motiv og plass til tekst på innsiden. Mangler litt detaljer her, så her får det komme på litt ting etterhvert.



Enda et julekort, som jeg ikke har blitt helt klok på. Syns det var litt vanskelig å scrappe sammen noe med juleblomstene som er på kortet her. Men det ble som det ble :) Elsker stempelet da. Søte engler med teks fra julesangen " En stjerne skinner i natt".


Nyt resten av Søndagen, å ha en flott uke! :) 





post signature

fredag 15. oktober 2010

Julekort ♥

Da er jeg ferdig med eksamen som var igår, å jeg kan fortsette med å lage kort med god samvittighet igjen! :)
Satt meg ned i går å begynte på noen julekort (Igjen!). Men når jeg pynter med ting som trenger å tørke, blir jeg utolmodig, å begynner like gjerne med et nytt kort!;) 
Her er et av kortene jeg ble ferdig med igår. Turorial på det ligger i innlegget nedenfor, eller så finner du det i etikettene. 






 Ha en fin-fin Fredag alle sammen! :)



post signature